Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Πατήστε "Περισσότερα" και μάθετε για το ποια cookies χρησιμοποιούνται.

asteris phonel icon+30.23710 52000     asteris mail iconinfo@asterisvillage.gr     asteris google icon40.265626, 23.460810

Είσοδος/Εγγραφή

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία μαζί σας για τυχόν κράτηση στο ξενοδοχείο μας, δεν διαμοιράζονται σε τρίτους, δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό. Μπορειτε να τα αλλάξετε είτε στέλνοντας mail στο info@asterisvillage.gr είτε εσείς οι ίδιοι από τις ρυθμίσεις λογαριασμού αφού πρώτα έχετε συνδεθεί.

Bρίσκεται στο μυχό της Kασσάνδρας  και είναι ένας από τους οικισμούς που ανήκουν στο Δήμο Πολυγύρου, από τα πρώτα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Χαλκιδικής. Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ήταν ένας μικρός συνοικισμός των εργατών του μεταλλείου λευκόλιθου της περιοχής. Η ανάπτυξή του άρχισε μετά το 1960. Στις 17 Φεβρουαρίου γίνεται το πανηγύρι των Aγίων Θεοδώρων.

Παραλία Γερακινής

Το επίνειο του Πολυγύρου, η Γερακινή, υμνημένη από τον μεγάλο Έλληνα ποιητή, Νίκο Καββαδία, που την επισκέφτηκε σε ένα μπάρκο του, σας περιμένει κυρίως για οικογενειακές διακοπές. Το μεγάλο μήκος της ακτής με την πολυτραγουδισμένη “Σκάλα της Γερακινής”, όπου “ξαπόσταιναν” εμπορικά πλοία, τα καθαρά και ζεστά νερά της θάλασσής της, η φιλοξενία των κατοίκων της και η παρθένα ομορφιά του τοπίου, σας δίνουν τη δυνατότητα διακοπών με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στην παραλία της Γερακινής υπάρχει αγορά για ψώνια, πεζόδρομος για βόλτες, παιδική χαρά στην αμμουδιά, θαλάσσια σπορ, ταβέρνες με φρέσκα ψάρια, ουζερί με τοπικές λιχουδιές, μπαράκια μπροστά στη θάλασσα για να απολαύσει κανείς το ποτό ή τον καφέ του αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα.

Μπορείτε να νοικιάσετε μηχανάκι από τον Νίκο στα τηλέφωνα 23710 54056 και 6940 583-159 αλλά και αυτοκίνητο από γραφεία που βρίσκονται στην παραλία.

all cretid card 2018bASTERIS VILLAGE - Copyright © 2018 - 2020