Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Πατήστε "Περισσότερα" και μάθετε για το ποια cookies χρησιμοποιούνται.

asteris phonel icon+30.23710 52000     asteris mail iconinfo@asterisvillage.gr     asteris google icon40.265626, 23.460810

espa covid 19 logo

Είσοδος/Εγγραφή

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία μαζί σας για τυχόν κράτηση στο ξενοδοχείο μας, δεν διαμοιράζονται σε τρίτους, δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό. Μπορειτε να τα αλλάξετε είτε στέλνοντας mail στο info@asterisvillage.gr είτε εσείς οι ίδιοι από τις ρυθμίσεις λογαριασμού αφού πρώτα έχετε συνδεθεί.

Η επιχείρηση ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία» συνολικού προϋπολογισμού 200 εκ. ευρώ.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, ενημερωθείτε για τις ανέσεις που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις μας και κάντε την κράτηση του δωματίου σας μέσα απο το ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων. ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Επιλέξτε την ημερομηνία άφιξης (check-in) και την ημερομηνία αναχώρησης (check-out) για να δείτε τα διαθέσιμα δωμάτια σε πραγματικό χρόνο. 

Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας  επέλεξε το Asteris Village για την διαμονή, την ξεκούραση και την διασκέδαση των αθλητών της. Οι προπονητές και οι αθλητές της Ένωσης μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τους  στα «ΣΙΘΩΝΕΙΑ» που πραγματοποιήθηκαν στην Νικήτη, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο ξενοδοχείο μας.

Καλωσορίσατε στη νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα του Asteris Village Hotel Apartment. Η τεχνολογία και το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Γι’αυτό πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις.

all cretid card 23
 
ASTERIS VILLAGE - Copyright © 2018 - 2022
ΜΗ.Τ.Ε : 09.38.Κ.03.3Α.06843.0.0
Αρ. ΓΕΜΗ 121721626000
ΔΑΙΟΣ Ν ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΞΤΕΕ ΝΑΟΥΣΑ